Anyoption;Opsiyon Kumarı Tehlikesi

58

Kategori : Opsiyon Brokerları

Merkezi Güney Kıbrıs Rum kesiminin Larnaca(larnaka) şehrinde bulunan Anyoption ,sözde yeni nesil yatırım platformu, bahisseverler için son derece çekici görünüyor .Yatırımcıların, Microsoft,google gibi büyük şirketlerin hisse senetlerinin yanısıra endex,döviz işlemlerinin gün,saat,hafta veya ay gibi süreler içerisinde  yönünü tahmin ederek kar elde etmeye çalıştığı bir platform olan anyoption’da gerçekleştirdiğiniz işlem hayali bir işlemdir.Oturduğunuz yerden hisse senetlerinin yönünü tahmin ediyor ,kar veya zarar ediyorsunuz.Anyoption’da gerçekleşen işlemler “kumar” kelimesinden başka hiçbir kelimeyle açıklanamaz.

Anyoption.com websitesi(bana göre sanal iddaa bayisi)  Kanada’nın Montreal kentinde bir serverda barındırılıyor.

“Kaçak Bir bahisçi düşünün.Bu akşam Real madrid-valencia maçı olsun.10 Tl madride yatırdınız.Ve madrid kazandı.Dolayısıyla sizde kazandınız.Ama bahisçi istese paranızı vermeyebilir.Çünkü kaçak işlem yaptırıyor.Hiçbir şekilde hak  iddaa edemezsiniz”

İşte anyoption daki sözde yatırım bu kadar basit bir şekilde gerçekleşiyor.Anyoption ile para kazanmak için dünyada ki borsalarda işlem gören hisse senetlerinin yönünü “tahmin” ediyorsunuz.

Asıl düşündürücü nokta ise sadece tahmin etmekle kalıyorsunuz.Çünkü hisseyi satın almıyor,aksine kazanma olasılığı üzerinde tahminde bulunuyorsunuz.Yani yaptığınız işlem hiçbir zaman ilgili borsa yetkililerine ulaşmaz.Ortada ciddi anlamda bir spekülasyon tehtidi bulunmaktadır.

Genel Şartlar Kategorisinde ilginç bir madde:”Madde 3.2 : Sitedeki mali bilgiler (örn. döviz kurları, endeksler ve emtialar) doğru olmayabileceği, güncel olmayabileceği ve hatalı olabileceği ve Şirketin bu bilgilere dayanılarak Müşterinin veya üçüncü şahısların uğrayabileceği zararlar ve/veya olası gelirler konusunda sorumluluk kabul etmeyeceği açıkça belirtilmiştir.”

Gerçekleşen tüm işlemler anyoption’a karşı gerçekleşir.Dolayısıyla anyoption izinsiz bir şekilde Borsalarda işlem gören hisse senetleri üzerinden işlem yaptırmış oluyor.Yönünü tahmin ettiğiniz google,microsoft vb büyük şirketler ,hisseleri üzerinden işlem yaptığınızı hiçbir zaman bilmezler.

Anyoption.com da gerçekleşen işlemleri adlandırmak gerekirse bu isim   “finansal bahis” ten başka bir isim olamaz.Ama şunun da çok açık bir şekilde bilinmesi gerekiyor ki her türlü bahis,kumar  Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yasaktır.

Bu tür oluşumlar Türkiye ekonomisinin önemli bir parçasını oluşturan sıcak nakit paranın dışarıya yasal olmayan bir yolla aktarılmasına neden oluyor.E-kazanc.com olarak yetkili merciilere şikayet ettik.Gerekli işlemlerin başlatılıp siteye erişimin biran önce yasaklanması gerekiyor.Umarız Türk halkı bu tür kumar tuzaklarına karşı daha bilinçli bir tavır alır.

 

Optionow.com İnceleme

 

İlgili Aramalar:

Yorumlar (58)

ARKADAŞLAR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ HUSUSUNDA; BAZI ÇEKİNCELERİM VAR. BU KONUDA SAĞLIKLI VE DOĞRU BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

SAYGILAR…

CEBRİ MÜDAHALE VARMI? ALİ – CENGİZ OYUNLARI GİBİ…

arkadaşlar bunlar hep aldatmaca dememek için deneme hesabı açtım 100 tl lik ilk önce ayağını alıştırmak için güzel didiyooo 100 tl yi 230 yaptım onu aynen söledikleri gibi 3 gün içinde çektim ama daha sonra 100 tl daha yatırdım şimdi son 10 saniyeye kadar en dipte seyreden bir opsiyon birden bire birde bakıyosunki tavan yapıyo ve sen kaybediyosun ben deneme için oynadım amas kimseye tavsiye etmemm

arkadaşlar bende yaklaşık 3 aydır anyoption denilen siteye üyeyimm…..ilk 100 lira yatırdım kaybettim bir 100 daha yatırdım toplam kazanç 300 ü geçince hemn 200 ana paramı çektim param geldi…..sonra ordan kazandığım 100 tl yi büyük sitresler yaşayarak 1000 tl nin üstüne çıkardım ama işte kazandıkça kazanmak isterken o para battı tamamen….yine oynadım yine ancak ana paramı kurtardım ve şuanda 250 tl yatırdım…50 tl ye kadar düştüm ve bigün sonra 380 tl ye çıkardım…ama malesef yine 170 tl ye kadar düştüm……yani olayın özeti biraz bal çalıyorlar ağzımıza sonra paşa paşa cebimizi boşaltıyorlar….tavsiyem bulaşmayın ama bulaşırsanızda gerçek borsa siteleriyle beraber takip edin….tahmin yürütme olasılığınız artıyor..

arkadaşlar sakın ha sakın…bu yorumları okumanız sizin için büyük şans….sakın bu tür siteler heleki merkezi yurtdışında olanlara para yatırmayın….yaklaşık 3 aydır uğraştım ama resmen dolandırıyorlar…sizi özellikle kredi kartına teşvik ediyorlar….çünkü karttan para çekmek çok kolay havele en az 3 gün sürüyor…..daha önceki bu konudaki tecrübelerimi paylaştım….ben bunlardan vazgeçtim bankalara yöneliyorum en azından sıkıntı olduğunda mahkemelik olacağınız muhattap var anyoptionda mahkemeye vermek için kıbrısa gitmeniz lazım…..altını çizerek söylüyorum sakın para yatırmayın paranıza yazık…..iyi günler…

Forex gibi buda bir kumardır kimse kimseye bu şekilde para vermez bunların hepsi insanları dolandırma yöntemi forexte kazanıldığıda yalan ,bunda kazanıldığıda yalan.Bu olaylarda bir gerçek var hep kaybeden kumarbaz ,hep kazanan kumarhane sahibi

Forex in bundan farkı yok bu linki okumanızı tavsiye ediyorum.
http://aktuelturkiye.com/forex-dolandiriciligi/

Ben kendimi ülkemden bu tip kumarları uzaklaştırmaya adadım bu konuda dava açtım.İnternet sitesinde resmi bir firmanın yasa dışı yetkisiz olarak forex işlemleri yaptığı ve bunun tehlikerini belirtmek konulu yazılar yazdım bana hakaretten dava açtılar davam istanbul adliyesinde görülüyor benimle bu adresten iletişime geçebilirsiniz forexten dolandırıldığını düşünenleriniz varsa aktuelturkiye@gmail.com

Düşüncelerinizi Paylaşın

*

E-kazanc, Türkiyenin inceleme ve araştırma sitesi, ikili opsiyon rehberi, foreks rehberi, ikili opsiyon nedir, opsiyon şirketleri, opsiyon şirketleri inceleme, opsiyon aracı kurumlar, binary options, foreks inceleme, forex,foreks,güvenilir forex broker,güvenilir forex firmaları,forex firmaları,denetlenen forex firmaları,forex aracı kurumlar,internetten para kazan,kazanç sistemi,satış ortaklığı,netten para kazanma,ek iş,iş arıyorum,eleman ilanları,para kazanma rehberi